Skåne runt

Dagen till ära så åkte klassen på buss utflykt i Skåne. Lärarna tog oss till Åhus badstrand, obeskrivligt vackert. Då solen ligger i moln och man knappt kan se skillnad på vad som är hav och himmel. Sen åkte vi till Fjälkinge och gick upp i ett torn så vi kunde se väldigt långt. Fint, lite läskigt dock. Sen åkte vi till Bäckaskog slott och tittade, det var otroligt fint inne i slottet. Gamla möbler är vackra, de för en speciell känsla med sig. Det är så många som använt möblerna och de har funnit länge. Speciell känsla.

Senare drog vi oss vidare till Ivö, där vi tittade mest. Gjorde inget speciellt där faktiskt. Stannade dock där för att få i oss en bit mat, efter det var vårt nästa och sista stopp Knisslinge. Vi gick i skogen och kollade på en massa olika konst som låg i den s.k. Snapphaneskogen. Mycket häftigt. Jag var väldigt trött och somnade i bussen sen när vi åkte till skolan.
Det var skönt att komma hem sen och laga lite mat och titta på Family guy, som är sjukt roligt, men det slår inte Simpsons!

Och på fredag är det dags för Way Out West! Ye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0