me & my - dub I dub

 
En låt jag och min dåvarande vän Frida som vi dansade och mimade till för kanske elva år sen.

long time, no see

Ja det var ett bra tag sen jag skrev här och sen jag satt vid en dator senast. Det är väldigt skönt att ha den avstängd ibland, då tar man tag i saker som man helt plötsligt hinner. I skolan är det fullt upp med förberedelser inför julmarknaden som vi ska stå på. Det är här i Kristianstad den 6-7 december, hoppas vi hinner få klart allt innan dess!

Igår kom mamma, lillebror, kusin, mormor och morfar ner och hälsade på mig. Det var jätteroligt, vi åt god paj, pratade och skrattade. Sen på kvällen gick vi och såg på en ishockeymatch mellan Kristianstad - Karlskrona (som för övrigt min morbror tränar). Och det hör inte alls till vanligheten att jag går på ishockey, senast var väl för fem år sedan eller nåt. Men ush ush, det var ju jättespännande(!) Och roligt, Karlskrona vann med 7-4 efter en nervkittlande sista period.

Idag fick jag mitt paket från CDON med Simpsons - säsong 8 + 10 och sen en Johnny Depp film man verkligen bör ha i sim filmhylla om man är ett Johnny Depp fan; Cry Baby.

Tack för mig, nu ska jag titta på Simpsons och imorgon efter skoldagens slut kommer jag ta tåget hem och spendera helgen där. På måndagen ska jag sedan hälsa på tandläkaren och laga ett hål.

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060630/153610__crybaby_l.jpg
Bilden är hämtad från: http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060630/153610__crybaby_l.jpg  


josé gonzáles - heartbeats


recept: vaniljsocker

Här kommer ett mycket enkelt recept på riktigt gott och äkta vaniljsocker. Det varken smakar eller luktar som det du kan köpa i affärerna, det här är det enda jag tycker man ska få kalla vaniljsocker. För här är det äkta varor! Luktar alldeles himmelskt. Och varför inte lägga det i en fin burk och ge bort det i julklapp?

2 dl Socker
1 Vaniljstång

Skiva vaniljstången fint och lägg den tillsammans med sockret i en matberedare. Mixa till ett fint puder.  Har du problem med att få det fint, sila vaniljsockret så får du enkelt bort vaniljstängsbitarna.
http://www.jansoderstrom.se/img/vanilj_l.jpg
Bilden är hämtad från: http://www.jansoderstrom.se/img/vanilj_l.jpg

sminkning av marsipan

Idag färdigställde vi våra marsipanfigurer som vi gjorde förra veckan. De målades och doppade sedan i mörk choklad.
glad

Jag ska åka hem imorgon och stanna över helgen. Ska bli underbart.

patti smith - because the night


nästintill rubriklös

Jag har en lång promenad framför mig på morgnarna nuförtiden. Cyklen har fått punktering och jag har faktiskt inte ringt någon reperatör eller bett om hjälp med den än.  Och det är faktiskt för att jag tycker att det är otroligt skönt att gå de där 45 minuterna till skolan och sedan lika många minuter hem.


Dagen i skolan var inget att ha, jag var otroligt trött med tanke på gårdagen och jag somnade senare än vanligt. Gjorde boucheér som man sedan brukar fylla med diverse fyllningar som räkröra osv. Och de blev inget bra, med tanke på att jag inte alls var på hugget. Men annars är jag lite smånöjd med kavlingen, men det är inte det enklaste. Men det blir iallafall, bättre, vilket inte syns här tyvärr. Thébröden blev bara hårda, vilket de inte ska vara. Bilden nedan visar hur de ser ut obakta.


Det har haglat idag, i brist på samtalsämne, men äh, strunt i det. Jag ser iallafall fram emot snön, när den ligger vit på marken och man klär på sig en massa varma kläder och sedan går ut, åker pulka, bygger snögubbar eller bara ligger ner i snön en stund. Det är väldigt härligt.

johnossi - party with my pain


Har du aldrig hört dem är det hög tid att du gör det. Dessa killar är så jävla coola och grymma!

en applåd

Jag vill bara ge en applåd till mina klasskamrater som idag faktiskt hjälpte till med baket! Och roligt var det faktiskt ändå, trots att vi var lite smått upprörda och arga. Men vi kommer ju varandra närmare. Och jag mådde väldigt bra idag, vi alla lämnade skolan med ett leende på läpparna och var nöjda.

opålitliga människor

Som jag inte nämnt tidigare så ska jag och min klass stå på en julmarknad här i Kristianstad den 6-7 december. Helt frivilligt att ställa upp, hjälpa till och tjäna in pengar till klasskassan. I princip hela klassen är på det här och vill jättegärna hjälpa till, och med att hjälpa till är det mer än att bara stå och sälja bröd, godis osv. på marknaden. Det är så mycket mer, alla förberedelser. Jag vet inte hur många det är vi har och bör få iordning de närmsta två veckorna.

Men iallafall, idag hade vi en väldigt står lucka i schemat som vi skulle ägna oss åt att förbereda och baka. Folket från klassen som var med igår var helt på att komma klockan 8.00 och hjälpa till att baka. Vår klass är 16, och av de 14 som var i skolan igår kom totalt åtta stycken idag. Men märkligt, för min matematik går inte ihop. Alla 14 från igår skulle komma idag, kosntigt. Man undrar ju var fan folk tagit vägen. De vill hjälpa till, men de hjälper ju inte till genom att inte komma.


Så vi var åtta stycken idag som stod med knäckebröd upp till halsen, plus en jäklars massa saffranskorpor. Jag och de som var i skolan idag och bakade till julmarknaden tycker det är så jävla dålig stil, och att de inte hör av sig.

Hur svårt är det egenligen?! Jag fattar inte. De står och säger att "Såklart, jag kommer klockan 8 och hjälper till". Haha, skitkul, nej. Kom ni eller? Nej. Visste vi var ni var? Nej. Hörde ni av er? Nej knappast. Ni kommer ju verkligen inte få ta del av de pengarna vi tjänar in på marknaden. Och hur lätt är det för oss att lita på er, när ni varken dyker upp ELLER hör av er. Inte så jävla lätt va?

http://tarelkin.deviantart.com/art/Angry-39052630#
Bilden är hämtad från: http://tarelkin.deviantart.com/art/Angry-39052630

Vi känner stress, för vi vet inte om vi ska hinna med allt. Och det blir bara värre om vi inte kan lita på våra egna klasskamrater som har lovat att ställa upp. Men jag tror vi kommer kunna lösa det här, om vi bara får reda på vilka som VERKLIGEN VILL vara med, hjälpa till och ta del av de pengar vi tjänar in.

Nu. Skönt att få ur sig allt det där och det var inte bara jag som var arg, alla vi som stod och slet i bageriet var arga, men kämpade på. Nåja, nu ska jag lyssna på Daft Punk, tvätta och sen plugga inför provet på fredag.

he's absolutely fabulous in that gold
Bilderna är hämtade från: http://www.rockfoto.nu/ och tagna av Magnus Petterson

frost och marsipangrisar

Har som sagt punktering på cyklen, så jag valde att ta en rask promenad till skolan. Det var väldigt kallt ute, frost på marken och när jag andades såg det ut som jag rökte. Promenaden tog gott och väl 40 minuter, men det var skönt.


Väl i skolan var det dags för en ny kurs där vi ska modellera figurer i marsipan. Idag fick vi lära oss att göra olika frukter, lite möss, men mest blev det grisar. Det var kul. Nästa vecka ska vi sminka alla dessa figurer.


mmm.. toblerone

Toblerone är lätt mitt favoritgodis, det finns nog inget godis som slår det! Det smakar ju alldeles himmelskt.

http://nokturnalia.deviantart.com/art/Yummy-29668730
Bilden är hämtad från:
http://nokturnalia.deviantart.com/art/Yummy-29668730

melody club - covergirl

En super låt från Melody Club, när de var som allra bäst!

punktering och smörgåsar

Dagen har varit bara bra. Inget speciellt har hänt.

Bortsett från att däcket på cyklen small precis innan jag kom till skolan, såklart det var punktering. Så jag gick hem med cyklen, ska ringa en cykelreperatör. Gjorde en massa olika sortes sandwichar (man kan fylla dem med en massa olika saker, precis vad man vill och så grillas de). Det var på en ny kurs som heter Cafébrunch. Ska bli spännande, det var dock ganska stirrigt idag. Såklart fick man smaka på alla olika sandwichar, mätt blev man minst sagt och gott var det!


http://losisthemost.deviantart.com/art/Broken-70111456

Bilden är hämtad från: http://losisthemost.deviantart.com/art/Broken-70111456


suduko eller en bok

Jag ska nu fan logga ut och stänga av datorn. Behöver använda huvudet, som att njuta av en bra bok eller knäcka ett par sudukon? Sen blir det sängdags. Natt natt.

Ps.
Ett boktips: Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist, läs den och få kyliga kårar längs ryggraden och känn hur nackhåren reser sig.

på den gråa perrongen med dig

Vi står på perrongen. Tåget är fem minuter försenat. Jag blir varm av det.

Men det är kallt och blåsigt ute.


Jag kryper närmre intill dig och lägger armarna runt dig.

Du pussar mig på pannan och lägger ditt hubvud mot mitt.

Hjärtat skrattar av lycka. Jag tittar på klockan, tre minuter kvar.

Din famn är den tryggaste platsen. Jag vill inte lämna den.

Jag öppnar ögonen och böjer nacken och ställer mig på tå

för att kyssa dina små, läppar, som har en svag färg av rosa.

Kylan stannar av och rakt emot mig kommer en pust av värme.

Jag stannar kvar i kyssen även om vi sen länge avlängsnat våra

läppar från varandra.
Mitt leende kan man inte missa. Du ser på mig och skrattar till

och säger hur lycklig du är. Jag lägger min varma hand mot din kalla

kind som höstvinden kylt ned, tittar in i dina ögon och ser något som

är oändligt. Något som jag älskar att vakna till på morgonen.

Något som smalnar av när jag kittlar dig, även fast du inte vill.

Det är något fängslande.


Högtalarna väcker mig och säger att tåget strax kommer in.

Hjärtat får sig en skärning, en otrevlig stöt i kanten.

Hjärtat försöker lindra smärtan genom att krypa närmare dig.

Men det gör det värre.
Tåget saktar sakta in och ögonen blir fuktiga. Jag fruktar detta.

Tåget.

Du kommer gå på tåget och sakta åka bort från mig.

Mitt hjärta som är kvar i ditt hoppar på tåget tillsammans med dig.

Men det sträcks sakta ut till en tunn tråd, och om någon stöter

till den gör det ont.


Jag håller ett stadigt grepp om din hand, så hårt jag bara kan. Och borrar ner

min nos i din tröja. och smiter upp vid halsen där du luktar, bara du.

Du tittar in i mina ögon, jag vågar knappt. Du säger att du älskar mig

och jag säger, jag älskar dig också.
Och så släpper jag din hand och vanten din glider av men du hinner

inte plocka upp den.

Så jag tar hand om den. Jag kommer lägga den brevid mig i sängen.

Det är nästan som att ha dig nära. Och du luktar så gott.
Jag försöker ser vart du tar vägen, så jag kan vinka och skicka kyssar.
Men du försvinner bland alla väskor och jackor och människor som söker en plats
.Tågets dörrar smäller igen och det startar, likaså mina ögon.

Tårarna börjar smått droppa ned på den gråa asfalten.

Skickar iväg kyssarna och vinkar och hoppas de träffar dig.

Nu far det iväg, spåren leder dig hem och bort. Hjärtat skriker efter dig

och tårarna rinner nedför mina kinder. Det är så långt tills jag får krypa

upp i din famn och lukta på dig. Kyssa dina varma, mjuka läppar.


lundakärlek med älsklingen

Helgen tillbringade jag i Lund tillsammans med min Calle. En mycket underbar vistelse i en mysig stad. Bilder kommer snart.

Just nu känner jag inte någon större lust att skriva.

daft punk - face to face


Laddar upp med Daft Punk innan jag strax ska cykla ner till stationen och möta upp Calle älsklingen.

mycket att göra

Skolan idag har gått bara bra, lite små stressig att hinna få allt klart. Jag har bakat sockerkaka, gjort två tårtor, choklad- & hasselnötskaka, nejlikasnittar och thébröd. Recept kommer jag lägga upp under dagen förhoppningsvis.

Just nu är det mycket att göra, jag har en pajskal på gång i ugnen som sedan ska fyllas med alla dess läckerheter, ska också duscha och göra mig iordning. För jag ska nämnligen möta upp min älskade Calle på tågstationen klockan 19. Jag längtar!!

Så nu, ska jag ta ut pajskalet ur ugnen..(!)

queen - don't stop me now


Jag blir så glad och upp-och-hoppa-sjung-dansa-med-dig sugen!

nämen, är det ola salo?
Bilderna är hämtade från: http://www.lastfm.se/music/Ola+Salo/+images

got milk?

Jag behöver köpa mjölk, så nu ska jag pallra mig ner till affären.


onsdag

Men jag önskar det vore torsdag, för då kommer Calle älsklingen hit. Jag längtar. Idag har och är jag jättetrött. I skolan förberedde vi inför morgondagen då det ska göras lite tårtor och småkakor. Inga större konstigheter. Men fan, sova skulle vara rätt härligt nu.

grattis therése!

Nu har min kära kusin fixat körkort. En massa grattis till henne! =)

- - - - -

12/11 - [19:57] 
Och nu jävlar har hon skaffat lägenhet med pojkvännen också. Grattis igen kära kusin.

placebo - special k


Det är så svårt att välja den bästa låten av Placebo. Men här är en av storfavoriterna.

the chocholate elefant - part II (the finish!)

Idag blev den klar, min elefant i ENBART choklad. Jag är faktiskt ganska nöjd över slutresultatet.

Till en början liknades grunden som en hund, men när jag sedan fäste dit snabeln så var det inget snack om saken. En elefant skulle uppstå, ur mina händer. Helt otroligt roligt. Att man kan göra så mycket med bara händer och choklad. Att elefanten ser lite "prickig ut" är för att jag har låtit den stå i frysen en timme och sedan sprutat med en speciell sprutchoklad på.


Och jag har lärt mig så mycket mer om hur man tempererar och handskas med choklad på ett bra sätt. Dagen i övrigt har varit bra, men hela dagen i skolan idag har gått åt att fixa elefanten.


nu mår jag dåligt


Varenda jävla ord i denna låten får mig att gråta när jag mår dåligt. Varenda gång. Speciellt nu.

hur får man vänner?

Jag vet inte. Jag har några få alldeles underbara vänner. Men inga riktigt här i Kristianstad. Jag sitter mest på mitt rum, jag sitter vid datorn, läser en bok, tittar på teve, lyssnar på musik, skrattar ensam, gråter ensam. För jag har så svårt att vara med folk, umgås med folk. Jag vet inte hur man gör. Jag har aldrig riktigt gjort det, bara i skolan. Några gånger utanför, men inte många. Hur fan gör man? Jag vill inte vara ensam, men det känns som om det är jag som har ansvaret. Och det har jag ju, att skaffa mig vänner eller folk att umgås med. Men jag vet inte hur det ska gå till. För jag trivs ju vara för mig själv, men inte hela tiden.

Jag vill dela upplevelser och åsikter med någon på dagarna. Jag vill inte sita och prata i telefon/på msn. Jag vill vara med någon, ha kul. Men jag vet inte med vem eller hur. Jag är rädd för att bli alltför isolerad, skiträdd. Hade jag inte haft min underbaraste Calle älskling som hälsade på mig och som jag hälsade på vet jag inte vart jag hade tagit vägen.Jag vill inte sittta och tycka synd om mig själv. Jag vill för fan inte vara löjlig och ledsen. Men jag vill bara veta hur får man vänner? Eller måste jag fan tvinga mig själv att försöka prata mer med folk.

Jag behöver hjälp.

youtube kväll

Inget att säga om dagen. Jag har inte ätit mat idag, bara smörgåsar. Glömde min lunch i kylskåpet som jag skulle ätit i skolan.  Nu känner jag mig lite halvsnurrig. Jag är rätt tråkig. Ingen lust att skriva mer. Kommer försöka hitta några underhållande klipp på youtube. Det lär ju finnas något roligt man kan skratta åt, i sin lilla ensamhet.

som killen i "sweet home alabama"


Haha.
Strippen är hämtad från: http://www.elvisthecomic.com

the ark - it takes a fool to remain sane


Det bästa jag vet.

I'm in love!

Kolla in den här grymma tjejen http://iriselsa.blogg.se  och hennes bilder. Bilden nedan har hon gjort.


fars dag

Nu är jag väldigt trött. Kommer antagligen sitta här hela dagen eller ringa pappa, ja, det ska jag göra. Det är ju fars dag! Min underbara pappa förtjänar att firas!
Jag undrar hur Linda Larsdotter funkar, om det passar. Larsdotter, jag vet inte, för Henningsson funkar gott och väl.

promenad med en canon

Såhär går det när jag och Canon A550 möts.


counting crows - accidentally in love


kyckling i ugn

Nu har jag ätit och lagat mat. Kyckling och någon kryddblanding från Santa Maria + vatten + créme fraiche körde jag in i ugnen. Mycket gott var det! Så nu ska jag avnjuta en iskall päroncider och känna bubblorna smäcka på tungan och skratta av mig åt Simpsons.


http://thefeed.blogs.com/photos/uncategorized/2007/07/25/the_simpsons.jpg
Bilden är hämtad från: http://thefeed.blogs.com/photos/uncategorized/2007/07/25/the_simpsons.jpg

plikter

Tvätten är i maskinen, jag har fått i mig lite frukost, börjat tina upp kycklingfiléerna som ska tillagas, huvudvärken har avtagit och jag ska snart ut och ta en lång härlig promenad.

chips, cider och filmerKnapra, dricka och se på härliga filmer.
Det kommer jag ägna hela kvällen åt.
Och såklart ringa och säga godnatt till min älskade älskling.


fredag i skolan

Idag har det mest varit teori lektioner och de handlade om hygien och kolhydrater. Senare på förmiddagen hade vi valfri tid att göra vad vi ville med den.

Jag valde att temperera lite choklad som jag sedan gjorde "ben" till min chokladelefanr. Jag gjorde även mandel thé-bröd, men de brände jag. Hehe, oj.


Nu ska jag promenera ner till ICA och Apoteket. Tjing på er!

band of horses - no one's gonna love you

Från deras album Cease to Begin. Den bara växer och växer sig närmare runt hjärtat på mig.


jävla pucko!

Hur ska dagen sammanfattas då? Jag har haft en stor röra i huvudet hela dagen idag. Vår grupp hade hand om kavlade degar och skulle göra hur mycket olika saker som helst. Vi gjorde allt, men ugnen var jämt och ständigt upptagen. Så grejerna jäste över, var kavlade för slarvigt. Lite stressigt kan man säga. Men borgmästarkransen av wienerdegen blev iallafall bra!


Dock kände jag mig inte så världens gladaste när jag fick höra att jag var ett jävla pucko. Bara för att jag stod och hängde över bordet när vi skulle ta ur våra smördegskakor ur formarna. Det var ju lagom kul. Man kommer alltid på smarta saker att säga tillbaka när hela situationen är över. Jag hade sagt till henne jag hjälpte "du kan ju få klara det här på egen hand om du ska vara så trevlig!" och gått därifrån. Men nu var jag ju så snäll och hjälpte henne iallafall, varför? Jag bara tog till mig ordet pucko och tyckte det var osjysst, sedan så skakade jag av det lite grann bara. Visst var det inte överdrivet elakt, men hur kul är det att få de orden smetat i ansiktet då?


jonas hassen khemiri

Jag har planer på att gå och se en teateruppsättning av Jonas Hassen Khemiri. Fem gånger Gud heter den och den verkar bra, vad man hört och läst. Och biljetterna har gått åt en hel del nu också. Jonas hade turen att se en föreläsning med på min gymnasieskola förra året. Han är mycket rolig och formulerar sig på ett fiffigt sätt. Och när han skriver leker han verkligen med orden och alla regler, bara läs boken Ett öga rött, så förstår ni precis vad jag menar!

"Den handlar om dramaläraren Rolf vill sätta upp Strindbergs Ett drömspel men hans elever vägrar. Istället bestämmer de sig för att fylla scenen med sina egna drömmar. Alla ges chansen att spela Gud. Blanca återupplivar sin döda syster, Idris friger sina fängslade bröder, Olivia sammanför sina åtskilda föräldrar och stumma Sanoj förvandlar sig till språkets centrum. Roll blir identitet, dröm blir verklighet."


Såhär skriver Jonas själv om pjäsen:

"Min nya pjäs är en politisk komedi. Nej, det låter för trist. Min nya pjäs är ett khemiriskt drömspel. Nej, det låter för skrytigt. Min nya pjäs handlar om en misslyckad dramalärare som försöker sätta upp Strindbergs Ett Drömspel. Snart gör eleverna uppror och börjar gestalta sina egna drömmar på scenen istället för Strindbergs. Det handlar om ords makt och fem olika gudar. Och om pingviner. Nej, det måste vara mer säljigt. Min nya pjäs är rolig och sorglig på samma gång. Den är prisvärd och krispig och tuff mot fläckar och skonsam mot färger och extra allt och bra batteritid och... Nej, kanske inte så säljigt.

Min nya pjäs handlar om den där eviga teatern som vi alla ägnar oss åt varje dag - sättet som vi använder ord för att iscensätta oss själva, för att aldrig bli avslöjade. Nej, det låter för spretigt. Min nya pjäs är konstruerad som en sådan där rysk docka som man får när någon släkting har varit på konferensresa i S:t Petersburg och fast man vet att dockan bara kommer att samla damm allra högst upp på bokhyllan så ler man artigt och öppnar den största dockan och hittar så klart en mindre inuti och så öppnar man den också och hittar en ännu mindre inuti och hela tiden måste man fortsätta att spela förvånad. Nämen! En till! Oj, vilken liten en! Så är min pjäs konstruerad. Bara att dockorna är olika versioner av sanning och längst in hittar vi. Tja. Kanske språket självt? Ja, det var inte så dumt. Behåll det."  

http://stockholm.city.se/article_images/43/61/4361_565.jpg

Bilderna är hämtade från:  http://www.riksteatern.se/upload/Produktionsmaterial/
2009%20Våren/Fem%20gånger%20Gud/femgångergud_538x220.jpg

http://stockholm.city.se/article_images/43/61/4361_565.jpg 

can't breath without you

Jag har inte ord för hur mycket jag behöver Calle. Har inte heller tillräckligt många ord för att berätta hur mycket jag älskar honom. Aaaah! Jag är så lycklig!"I can't sleep without your breathing and I can't breathe each time you're leaving"

dagens skiva: david & the citizens

En fin skiva som påminner mig om hur allt är och var en gång i tiden.


Bilden är hämtad från: http://www.donswedberg.se/wp-content/uploads/2008/02/
david-the-citizens-until-the-sadness-is-gone.jpg

wiener, amerikansk, fransk, svensk..

Idag har vi förberett så jäkla mycket vi bara klarade av inför imorgon. Den kavlade degar gruppen har mest att göra. Ni anar inte hur mycket som ska förberedas och vikas, kavlas och fyllas. Vi har idag iallafall gjort vaniljkräm, mandelfyllning, amerikansk smördeg, fransk smördeg, svensk smördeg och en vanlig wienerdeg. Arbetet ska slutföras imorgon, för de behöver ligga och vila över natten.


Oj oj, jag är trött och har ont i huvudet. Vill inte veta hur det blir imorgon då alla ska turas om att använda alla kittlar och ugnar. Jag vill bara bli klar fort, men kommer få köra på som en liten tok hela dagen. Se bara nedan allt som ska göras. Well, önska mig lycka till.telefonsamtal från kär vänEmily ringde för en stund sen och vi hade ett härligt samtal om lite allt möjligt. Kände knappt igen hennes röst! Vi kanske ska ses nu till helgen. Hoppas på det.Huset sa värme och jag ville spara det på kort.

the chocolate elefant - part I

Idag har jag bara donat med choklad. Choklad är en härlig massa, det smakar gott och man kan göra så otroligt mycket med det! Men det kräver också sin nogrannhet. Har fått i uppgift att göra valfri figur i bara choklad. Och jag valde att göra en elefant.


Än så länge är jag ganska nöjd med den. Behöver dock ge den två nya bakben för jag var alldeles för hårdhänt innan skolan var slut för dagen, och tryckte sönder dem.


Ånej, än är den icke fullkomlig. Har en hel del kvar att jobba på den. Fortsättning följer nästa vecka.

muse - knights of cydonia


det luktar spya

Jag kom hem igårkväll och hade ont i magen och mådde väldigt dåligt. Var hemskt trött så jag gick och la mig redan vid 21. Men låg och vred mig med den där tryckande magen i känslan som inte ville försvinna. Sedan behövde jag gå på toaletten, och sen kände jag hur magen vände ut och in och allt bara forsarde ut ur halsen och käften på mig. Jag hann aldrig öppna toalettlocket igen så jag bokstavligen sprutade spya i duschen istället. Det kändes dock väldigt skönt efteråt och jag kunde sova gott.

Vaknade sedan på morgonen av klockan med en dunkande huvudvärk, tabletten som jag tagit forsades med all säkerhet ut med spyan. Toaletten luktade inte något vidare heller, ska skrubba bort lukten sen. Gick och tog frukost, även om jag inte var så speciellt hungrig, men jag visste att det skulle dröja innan jag skulle äta nästa gång.


Cyklade ned till skolan och vi har bara donat med choklad idag. Ska göra chokladskulpturer. Det gick ganska slött för mig idag och jag märker att det var längesen jag tempererade choklad. Jag ska iallafall försöka mig på att göra en elefant. Bildresultat kommer när jag är klar. Det blev en lång dag och vi var inte klara förrens 16.30. Cyklade sedan ner mot stan för att köpa mig ett par skor som jag tittat ut, underbara. Och sedan handlade jag mat som är bra att ha. Var lat och köpte en Billys pan-pizza till "lunch" imorgon.

http://uweekly.com/women/wp-content/uploads/2007/09/35679ceasetobegin.jpg

Nu ska jag lyssna på Band of Horses album Cease to begin. Den skivan är efterlängtad i min skivsamling.

Den nedersta bilden är hämtad från: http://uweekly.com/women/wp-content/uploads/2007/09/35679ceasetobegin.jpg

RSS 2.0