sista dagen

Idag var det den sista dagen med klassen i skolan. Väldigt sorgligt, men allt var så fint. Vi kramades, grät och skrattade tillsammans. Det var en underbar dag. Jag kommer sakna varenda en! Underbara människor. Vi ses snart igen, den 4 december då vi alla kommer få våra gesällbrev. Önskar vi kunde gå ett år till tillsammans, för jag har haft så roligt med er. Kommer sakna alla dagar vi haft =)

väntar på älsklingen

Jag sitter och väntar på att min älskling ska komma. Börjar bli lite smått otolig. På torsdag ska vi ta oss en sväng förbi Köpenhamn, ska bli jättekul!

Och nu är det bara två dagar kvar i skolan, sen har jag gått klart min KY-utbildning som började i augusti förra året. Helt galet vad fort tiden har gått, men jag har haft riktigt roligt iallafall!

the ark - trust is a shareware


Galen, galen en helt galet bra låt. Den får mig att vilja dansa hela dagen, när jag går ut, när jag går och handlar, när jag är överallt! Jag älskar den här låten! Perfekt sätt att fortsätta den underbara morgonen på. Solen strålar, härligt.

Köpenhamn på torsdag!


oasis - champagne supernova


En bra låt.

prosit, iprenmannen och jag


 
Ja, idag känner jag mig verkligen som Prosit. Ni vet han i Snövit? Såklart ni vet. Mycket bra film, läskig är den faktiskt också emellanåt. Idag var det utflykt i Skåne med klassen. Vi har nere i Smygehuk (som är Sveriges sydligaste udde, inte mycket att skryta om), sen tittade vi på stenar som jag inte kom ihåg namnet på men det var väldigt fint där. Blåste kallt.

En ganska lugn dag, satt och läste i tidningen Filter på vägen hem. Läste om Johann Neumann, ingen klocka ringer? Men om jag säger Iprenmanna, aha! Nu ringer klockan visst. Han har varit med om otroligt mycket, hans alkoholiserade föräldrar ville sälja honom till en cirkus. Intressant reportage som jag inte läst klart än, men som jag ska ge mig på snart. Fortsatt trevlig kväll!


äntligen, bakböckerna har kommit!


Vad jag har längtat efter dessa böcker som jag äntligen kunde hämta ut på Posten. Ska bli helt galet kul att börja använda alla recepten och allt i ser ju sååå gott ut. Jag kommer ha fullt upp i sommar minsann, så kära vänner är välkommna på fika i min trädgård!

bilder från schweizband of horses


http://media.photobucket.com/image/band%20of%20horses/Lindsayjean427/Band_of_Horses2_-_photo_by_David_Be.jpg

RSS 2.0