lite nödvändigheter

Har tvättat klart och pluggat. Skönt att ha det gjort.

gjuta med socker

Jag valde att göra en katt som ni ser på bilderna nedan. Vi använde oss av lera till att göra "mallarna" som vi sedan fyllde i med smält socker. Det var svårt, för sockret stelnar ganska fort, så man får vara snabb om man vill få till det bra. Och såklart passade jag på att bränna mig lite grann, men det var inte så farligt. Som de flesta vet är när socker är varmt, är det riktigt jäkla varmt!


måste komma igång

En helt okej dag i skolan. Hade entrepenörskap på morgonen, sen stod jag och tränade på att temperera och doppa resten av eftermiddagen. Gick väl sådär, behöver öva mer känner jag för att det ska bli riktigt bra. Snart är det även dags för det teoretiska provet inom gesällen, vilket jag måste ta tag i på riktigt nu. Ska sätta mig och verkligen läsa och göra de extrauppgifterna så jag vet att något har fastnat. Provet är om två veckor(!)


skrattrik helg

Det  var längesen jag fick så många skratt på en gång denna helgen jag var hemma. Var med min  familj och Calle älsklingen. I teveväg erbjöds det inte mycket intressant, så det slutade med att vi kollade på någon skum actionrulle på femman. Gick och la oss ganska tidigt igår.

Idag var jag, Calle och mamma och hälsade på hos Therése och Robin i deras lägenhet. Det var längesen jag träffade dem, det var kul. Så nu vet jag vart jag kan väldgästa dem om jag har vägarna förbi, haha.

Tågresan hem gick bra och jag köpte glass, mums. Solen den kikade fram emellanåt i det trista kalla regnvädret.

rotfyllning på gång

Jag kom hem till mitt kära lilla Tingsryd igårkväll. Det var roligt att se familjen. Men jag har som sagt haft väldigt ont i min tand den senaste veckan, så idag fick jag äntligen träffa en tandläkare. Och det var inte det trevligaste besöket jag vart med om, min tand var av någon underlig anledning helt död. Så de borrade djupt in i tanden och drog ut det "döda", och fy vilken jävla lukt. Avlopp, där har ni ordet. Jag fick såklart bedövningspruta, men att bara se den och få den gjorde obeskrivligt ont. Så det är dags för mig, snart 20 år, att göra min första rotfyllning. Så nu har ska jag bara fylla tanden. Skönt att bli av med den jävla värken!

När jag var ute och tog mig en promenad ner till ICA. Vilken skön luft, Tingsryd luktar hemma på ett riktigt härligt sätt. Att gå intill sjön och se solen gå ner, det är verkligen ögonblick som bör avnjutas ordentligt. Centrum var nästintill folktomt. Väldigt många ska på hockey och se Tingsryd kvala in till allsvenskan. Och min kära familj är där för att titta, hockeygalningarna (främst min bror då).

Ikväll ska jag ha en liten egen myskväll med knäckebröd toppat med havssalt, mjukost med pepparsmak, vindruvor, loka jordgubb/guava och min favoritglass från Ben&Jerrys som är One Cheescake Brownie. Riktigt jävla svingod!

Men nu ska jag krypa ner i ett varmt härligt bad och bara njuta.

lite opeppad

Sitter i skolan nu och vi håller på med kavlade degar. Det går inte alls bra för mig, glömde smöret i degen. Och när jag kavlade den gick den sönder överallt, hoppas inte att det förstör något. Är inte så pepp på någonting just nu, men jag måste bli klar med det lilla jag behöver bli klar med. Sov inte alls mycket inatt pga. tandvärken. Somnade nån gång runt 3, sen skulle jag upp igen klockan 6. Uhhh..

finbesök

Idag träffade jag mina gamla klasskompisar Magda och Ida. Vi gick och fikade, snackade och hade det roligt. Det var jättelängesen jag träffade dem senast, så det var skönt att få se dem igen. Hoppas kunna åka upp och hälsa på dem sen en dag. Just nu sitter jag och önskar att jag verkligen kan få en tid hos tandläkaren så fort som möjligt, det är en riktigt jobbig tandvärk nu. Hoppas på att jag inte behöver göra en alltför stor och omfattande lagning av tanden. Får knapra Ipren så det stillar smärtan fram tills tandläkarbesöket.

aj aj

Vad tanden värker. Jag måste få tid med en tandläkare snart så jag slipper det här. Har en tid den 17 april, men det är evigheter tills dess. Vågar inte vänta så länge.


a camp - I can buy you


sitter i skolan

Idag trodde jag det skulle bli en stressig dag. Men det är väldigt lugnt. Imorgon ska vi göra lite wienerbröd och kransar. Så till det har jag förberett alla ingredienser som ska stå i frys över natten. Har även gjort en mandelfyllning och vaniljkräm. Ska också göra lite thébröd, men mandelmassan är slut så jag får väl gå på jakt eller nåt. Funderar på vad jag skulle kunna göra idag, något jag vill träna på.. Allt? Hehe, nej. Men något, kanske köra en liten vetedeg eller franskbröd? Har ju trots allt nästan hela dagen på mig.

I eftermiddag kommer en vän till mig från gymnasiet ner hit. Vi ska gå på stan, fika och bara snacka. Har inte träffat henne sen jag flyttade ner hit förra året i augusti. Det ska bli roligt! Behöver köpa batterier till min kamera, för jag tänker ta kort och lägga upp på bloggen om våran lilla dag på stan tillsammans.

nu har älsklingen åkt

Calle åkte för en liten stund sen och oj vad jag saknar honom! Han har varit här sen i lördags, underbart. Har haft jättefina dagar. Vi har vart ute och gått, fikat, myst, lagat mat, tittat på skitteve, tittat på bra film, pratat av oss och vaknat tillsammans. Det kan nästan inte bli bättre. Åker hem på fredag, på lördag kommer jag gå en introduktionskurs inom övningskörning på en trafikskola i Växjö med pappa och lillebror.



I skolan dessa två dagar har vi hållt på med olika slags bitar. Det är väldigt svårt att få dem snygga, men som det har sagts, övning ger färdighet! Och det är en sak som är säker. Imorgon kommer vi förbereda inför de kavlade degarna. Det är den absolut tuffaste och svårast att få till bra, så det vi man verkligen få till ordentligt nu. Ta vara på tiden och träna, för det är inte alls många veckor kvar tills det drar igång med gesällen. Det är många som är hektiska och uppjagade, men det viktigaste är att planera. Borde plugga lite inför teoriprovet som kommer om några veckor. Så som sagt, de kommande veckorna kommer var väldigt intesiva och jag kommer kanske inte skriva här lika mycket. Men så fort jag får en stund över att berätta något, kommer ni få veta!


calle är här

Nu sitter jag och älsklingen med varsin dator och surfar. Idag har jag varit i skolan och förberet inför imorgon, då vi ska hålla på med doppade bitar. Älsklingen har sovit och, ja mest sovit. Hihi. Det är så underbart att ha honom här, somna tillsammans och vakna tillsammans. Det finns inget bättre.

Snart ska vi åka till Maxi, och jag ska köpa ett body butter jag hittade igår som luktade jättegott. Aj vad tanden värker och jag längtar faktiskt efter att gå till tandläkaren nästa vecka.

aha - take on me

Nu kommer nog älsklingen vilken minut som helst och i ugnen står det en köttfärspaj och mumsar till sig. Just nu spelas det en hel del 80-tal, som denna dunderpopulära klassikern med Aha.
.

lite godmorgon

Okej, jag har varit uppe en stund nu men har precis fått i mig något som kallas för frukost. Det var skönt att sova lite längre än vad jag hade tänkt mig. Om ett par timmar kommer älsklingen, mysigt!


våga leva din dröm

Det finns lite drömmar. Mina kanske inte ses som speciellt stora i dina ögon, men de är viktiga för mig. Alla har vi våra olika drömmar, och det är viktigt att vi inte låtsas leva i en dröm. Jag menar, att leva som ens omkrets tycker man borde leva. Man ska våga göra saker man vill, det är inte kul att ångra senare att man aldrig vågade prova.

Istället för att se hinder som något problem, ska man se det som avsatser ett steg närmare det man vill. Jag tror att om man gör det man vill och drömmer om, kommer man växa otroligt som människa. För alla stöter vi på hinder, som är till för att lösas. Ställ dig inte bakom problemen som kan komma, ställ dig brevid och säg: nu är det jag som ska vinna. Skulle du misslyckas, vilket är mänskligt, ska du bara ta upp kampen igen och inte ge upp. Ett misslyckande kan kallas en lärdom. Vi måste lära oss tro att vi kan! Inte vara fega, det är så dumt. Istället för att ägna onödig tid åt att tveka inför dina drömmar, bara kör på!

Ska nog sova om en stund. Imorgon kommer Calle älskling hit, vilket kommer bli kramkalas.

mysigt med ben, jerry och de niro


robyn - who's that girl


kval inför kvällen

Alltså, egentligen. Den här festen jag ska gå på, jag vet inte om jag egentligen vill. Var jätteglad över att bli bjuden, för mig är ingen man bjuder så, för jag har aldrig blivit bjuden förut. Knappt när jag jag mindre heller. Men grejen är den att jag dricker knappt ingenting, så min berusning hinner inte börja förrens den tar slut. Alla andra bara skjuter mot toppen med sitt superglada humör och galna dansmoves, som jag också skulle vilja ha ibland. Men jag TYCKER INTE DET ÄR ROLIGT att dricka, gör inte det bara. Det är inget som fascinerar mig.

Jag skulle bara vilja umgås sådär mysigt, med en massa popcorn, chips, godis, glass och världens super hög av filmer och tevespel. DET NI! Det är något som skulle vara roligt.

För nu ikväll vet jag att jag kommer sitta och glo, snacka lite men inte mer. Kanske kommer skratta ja, men alla andra dricker och jag dricker inte. Jag känner mig bara väldigt obekväm när alla blir så glada och sociala, mer än vanligt. Jag är ingen som gärna pratar och socialiserar mig med andra på ett enkelt sätt. Och det sätter mig i en jobbig situation. Känner mig bara tryckt. Jag gör inte så mycket om helgerna (för folk festar) och jag umgås inte med så många (för folk festar), så därför skulle det kanske vara bra om jag gick på den här festen. Men vill jag gå på festen och känna mig obekväm, lite tryckt på nåt vis? Jag kommer inte ha så jätteroligt om det blir så. Och vem tycker det är kul att umgås med någon som är lugn och tyst, när de vill festa och dansa?

Ska nog ge återbud, att jag inte vill komma. För jag trivs inte att vara med människor på det sättet, festa. Får väl istället föreslå att vi skulle göra någon sån grej med tevespel och en massa godis, en annan helg. För det skulle jag vara med på och trivas. 

De som ska komma på festen är fina människor, men det är just när det är alkohol inblandat en hel del som jag tycker det blir svårt för mig att umgås. Hoppas på en film- och spelkväll någon helg istället! Man behöver inte dricka för att umgås, det behöver man inte. Men jag behöver umgås med folk, det behöver jag, men inte på det här sättet som gör att jag känner mig obekväm och nästan lite utanför.

Ikväll, jag kommer mysa med mig själv framför en bra film och kanske några skopor Ben & Jerry's glass.

sockerblommor, fredag och helg

Idag i skolan höll vi på med socker och försökte göra blommor och blad. Det var riktigt varmt och väldigt svårt. Sockermassan stelnar otroligt fort, så det gäller att vara flink och snabb med fingrarna. Ska nog ut ikväll med ett gäng från klassen, det blir nog kul. Skönt med helg iallafall.

svart mellanmjölk

Den 28 mars mellan 20.30 och 21.30 uppmanar WWF genom "Earth Hour", att hela världen ska släcka sina lampor. Det är något som Arla uppmärksammar och därför kommer nu i dagarna den svarta mellanmjölken. Ett intressant och kul initivativ av Arla.


Jag kommer defenitivt att stödja denna uppmaning och tycker absolut att det är en viktig fråga, vi måste ta hand om vår planet och utnyttja våra resurser på ett smart sätt.

sweet - little willy


ett säkert recept

Idag har det gått bra tycker jag. Bortsett från att två av mina degar var alldeles för styva och tunga, får tillsätta mer vatten i dem nästa gång. Men nu vet jag iallafall vad jag ska ha för grovt bröd på gesällen. Känns bra att jag lyckades med dem idag. För gesällen närmar sig med stormsteg och jag börjar känna mig mer säker på hur jag ska göra allt, jag tror det kommer gå bra. Det som skulle bli lite knivigt är den kavlade biten, med wienerbröd och boucheér, men det ska jag lösa. Kommer träna på det nästa vecka.


bröd och strömavbrott

Nu bakas det bröd för fulla muggar, och jag har bara min sirapslimpa kvar. Sen är det snart dags att börja städa. Jag är väldigt trött. Vi hade ett strömavbrott i tjugo minuter innan, det var riktigt skönt faktiskt. Allt oljud runtomkring bara dog och man kände att man kunde vila och andas. Så då gick man ut och satte sig på lastbryggan för att njuta av solen.

daft punk - voyager


"alfapet-oskuld"

Jag har vart ute och tagit en promenad nu. Hade sådan jobbig, envis liten huvudvärk innan men den har äntligen släppt. Just nu spelas det bara Daft Punk och Justice, me like! Och en tanke som slog mig alldeles precis var att, jag har aldrig spelat det populära-spelet-alla-spelat: Alfapet. Borde verkligen se till att göra min första gång, förlora min sk. Alfapet-oskuld. Jag ser fram emot det, någon som är på?

http://jasmine007.deviantart.com/art/scrabble-anyone-28165000
Bild gjord av: http://jasmine007.deviantart.com/art/scrabble-anyone-28165000

från skolan

Just nu skriver jag inlägget från skolan. Och just nu sitter jag vid datorn för att hitta det bra receptet på sirapslimpan. För denn aveckan är det nämnligen bröd som gäller, vilket inte är det enklaste. Men nu ska jag förbereda allt inför imorgon.

john blund, nu är klockan 19:44

Jag mår mycket bättre nu efter att jag tog en lite promenad. Att tjugo minuter kan göra så mycket, att bara få känna vinden i håret och andas i lugn och ro. Ska nog sova snart tror jag, skulle vara härligt.

lily allen - the fear


dunkande huvudvärk

Imorse steg jag upp halv fem tillsammans med min älskade pojkvän. Han skulle skjutsa mig till tåget som skulle gå halv sex. Och oj vad trött jag var, vaknade med illamående och fick inte i mig mycket till frukost. Hade inte sovit så väl inatt, kom i säng runt 22.

Tog sen bussen till skolan och hann precis i tid. Kände mig väldigt seg och inte alls på hugget, vilket jag kände var synd för jag vill verkligen ta vara på varenda dag nu. Så man kan ladda upp inför gesällen som drar igång om några veckor. Men idag gjordes det lite olika slags bitar, doppade i choklad eller spritsade. Gick väl sådär, gick runt med ständig huvudvärk och ville bara sova.

Fick reda på idag att min bagerilärare i gymnasiet och bageriklasserna var och hälsade på igår på vår KY-utbildning. Och jag blev jätteledsen över att jag inte var där. Har saknat dem och det hade varit roligt att få se dem igen. För det är så svårt att få tid över till att åka och hälsa på dem.

Har nyss ätit en stor skål med fil, blåbär och müsli. Nu är det riktigt härligt väder ute och jag bör nog bege mig ut en runda eller för att vakna till.

måndag

Nu sitter jag här i Emmaboda hos min älskling på hans nya dator. Vi skulle egentligen åkt på en spelning i Kalmar med Christian Kjellvander ikväll, men fick reda på i lördags att det är inställt och att den blivit framflyttad till den 27 april (mycket på gång i skolan då, så jag är ledsen att jag kanske kommer missa spelningen). Lite jävla trist.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, men vi kommer säker titta en hel del på VH1 idag. Men jag hoppas på att vi kan komma iväg någontstans idag, för det är inte så kul att sitta hemma och sitta. Just nu är jag ganska seg på att sitta vid datorn, så jag kommer snart pysa härifrån och gå ut och gå en runda. Har knappt vart ute någonting på hela helgen.

Imorgon tar jag tåget till Kristianstad 5.32 för sen är det skola.

på bättre humör

Jag sover som en stock nuförtiden och känner mig pigg och positiv till det mesta. Vet inte om vitamin + järntabletten varje morgon har en inverkan. Kan också vara att jag spenderar mindre tid vid datorn och är ute och går en hel del.



Imorgon är det sista dagen på praktiken (och på tisdag är det dags för skola), lite sorgligt nu när jag äntligen börjat komma igång och känna mig riktigt hemma. Men jag har lärt mig en hel del. Det är roligt att blanda mousser, inte så lätt som man kan tro. Och jag kommer imorgon ta tåget hem för att jobba lite och vara med familjen. Ska också få träffa min finaste pojkvän, ska bli så mysigt att gosa sig in i honom.

kvällen

Kom hem med två fulla matkassar, hade fått biljetterna till Christian Kjellvander och avnjuter just nu en kopp varmt te.


17 döda i skolmassaker

Idag dödades 17 stycken i en skolmassaker i tyska Winnenden (källa: Aftonbladet). Jävligt hemskt! Hur kan man bara komma in i skolan med vapen, det är oerhört obehagligt och läskigt. Det har blivit många hemska massaker, som den i Finland för inte alls längesen. Hur ska det här sluta, det måste ju få ett stopp. Hur kan unga barn få tag på vapen, det känns inte rätt alls!


11/3

Bra, bra dag. Gjorde tårtbottnar, chilitryffel, semlor, killevipper och morotskakor. Nu är jag mätt efter den utsökta måltid jag just ätit. Potatis, köttbullar, lingon och sås. Bland det allra godaste jag vet! Snart ska jag iväg och storhandla på ICA.


att stanna upp

Jag blev så trött på att sitta inne. Mörkret hade börjat krypa fram därute, men jag kunde skymta lite ljus. Bestämde mig för att gå ut en runda utan mp3-spelaren och bara lyssna på allt annat. Och det var riktigt skönt, i närheten av där jag bor finns det ett stort naturresarvat och jag kunde se harar springa för de blev rädda för mig.

Ett stort tomt fält, och längst bort täcktes horisonten av riktigt kolsvarta träd. Molnen hade börjat torna upp sig, men ljuset ville inte ge sig och visade upp sin vackra sida. Vilken underbar kontrast, ni skulle sett den.

Jag stod stannade upp, vilade ögonen på detta och bara njöt. Förundrades över hur magisk naturen kan vara. Den gör som den vill. Stog där i säkert minst fem minuter och vilade mina ögon och tankar. Kände hur hjärtat slog långsammare och långsammare, trodde nästan pulsen skulle försvinna ett tag, så lugn blev jag. Hela världen kändes helt plötsligt så fantastisk, men det är något som många missar, alltför många tyvärr. Att stanna upp och bara andas i fem minuter, man känner sig så stark efter det, ingenting känns egentligen omöjligt.



Just nu spelas Moto Boy på låg volym och jag vilar ögonen, tankarna och hjärtat. Jag kommer sova riktigt gott inatt.

bröderna fluff

Säg den som inte minns de speciella bröderna Fluff. Haha, fy vad lojt!



positiva omdömen

Idag gjorde jag semlor, en kola, muffinsmet som ska stå över natten, budapestbakelser, strök upp och doppade biskvier. Det har gått riktigt bra idag. Tog även upp det här med sommarjobb med min handledare, som skulle tänka på saken då det är andra som också kanske ska ha.

Min lärare kom och hälsade på. Hade en genomgång med henne och min handledare om mina veckor på praktiken. Och han var väldigt nöjd, fin och positiv kritik. Jätteroligt att höra. Då går man hem stoltare och mer säker på sig själv. Sådant stärker ens självförtroende ännu mer.


Nyss åt jag en god quornfärsås med soltorkade tomater och champinjoner. Lite starkt bara, men annars var det yum yum!

den bortglömda drycken

Nog för att vatten, té, kaffe, juice, läsk, latte är gott men det finns en dryck som jag inte druckit på väldigt länge. En riktigt kall, färsk mjölk är verkligen lyx.



the national - start a war


tjatig radio

Idag har varit en väldigt bra dag på praktiken. Hela dagen har flytit på bra och jag har känt att jag klarat mig själv, inte behövt fråga så mycket. Har gått runt och sjungit en massa också och haft ett leende på läpparna. Den mest tjatigaste låtarna idag har varit Baby Goodbye med EMD och Hope & Glory med Måns Zelmerlöv, så nu kan jag dem snart utantill. Jäklar Rix Fm! Men imorgon hoppas jag på att vi har på P3 istället. Idag gjorde jag budapestbakelser, dekorerade hallonmousse med färska bär, princesstårtor, semlor, chokladbottnar och maränger.

Imorgon kommer min lärare Kajsa och hälsar på och ska gå igenom mina snart sex veckor som jag har haft på praktiken. Tänker fråga mina handledare imorgon om jag skulle kunna få jobba där i sommar. Det hade vart bra.



Nu är jag mätt och belåten, har precis ätit ris, vegetariska tomat- och ostbiffar, sötsur sås och ruccolasallad.

the national

Jag är medlem på Last FM, där kan man dela med sig av bra musik, hitta bra musik, se vad man lyssnar på genom statistik som förs varje gång man lyssnar musik och det är roligt att se vad andra lyssnar på.

Iallafall, blev för några veckor sen tipsad om ett band som heter The National, och jag blev nyfiken och ville ge dem en chans. Deras musik går i lite samma stuk som andra musikfavoriter till mig, Band of Horses och Okkervil River. Och jag kan säga; jag fastnade direkt! Verkligen sådan musik som jag uppskattar, det är något speciellt med gitarrerna, men det som utmärker mest är rösten. Den är verkligen trygg, man tror på det de sjunger. Musiken blir så vacker. Och The National är ett riktigt bra band som jag kommer fortsätta lyssna mycket på framöver.


rask promenad och pälsmördare

Jag kom hem för en stund sen från min en timmes långa promenad i duggregnet. Med programmet Verkligheten från P3 i hörlurarna gick tiden undan.

Det handlade om pälshandlare som fått slå igen sina butiker efter hot och trakasserier mot deras familjer. Och de som gjorde detta tycker att de gör rätt. De står ju för något de tror på, att päls är mord. Men jag tycker inte det är en bra idé att ge sig på familjerna runtomkring, det är att ta ett steg för långt. Istället kan de ju försöka påverka samhället runtomkring vad de tycker om pälsar och försöka övertyga folk att sluta köpa. Men att trakassera är inte rätt, ägarna för dessa pälsbutiker tvingas slå igen för att de är rädda. Slå igen något som de tycker om att jobba med.


När jag kom hem var jag hungrig och kokade lite nudlar och blandade i lite wokgrönsaker, gott. Nu tar jag det riktigt lugnt och väntar på att tvätten ska bli ren och torr så jag kan hämta den. Snart är helgen också slut och det kommer bli min sista vecka på praktiken, lite trist.

härlig tomatsoppa


Och med lite soltorkade tomater, salt, peppar, sambal olek och grädde blir denna soppan riktigt jäkla god ka ni veta! Alla mina favoritsmaker i en enda soppa.

läser om hitler

Har nu kommit en bra bit in i biografin om Adolf Hitler som Bengt Liljengren skrivit. Väldigt intressant och välskrivet. Nu har jag börjat på avsnittet där han är 17 år och drömmer om att bli konstnär. Det är spännande att läsa om honom hur han var, vad han drömde om, vänner, kärleksbekymmer och personer som pratar om honom  i boken. Jag undrar hur det kunde gå som det gick egentligen.. Vad gick snett?

Strax är det dags att börja laga tomat- och basilika soppa.


kjellvander kommer till kalmar

Läste för några dagar sedan att Christian Kjellvander ska spela på Kalmar Teater den 16 mars.

Först jag stötte på hans musik var när jag fick en skiva med ett gäng olika låtar där hans låt Faya var med, och han det var speciellt men inget som jag älskade med en gång. Sen nästa gång jag hörde honom var när pappa hade köpt hem hans senaste skiva "I saw her from here/I saw here from her", det var då jag började tycka om musiken. Han har en väldigt speciell röst och underbara texter. I somras förra året var jag på Way Out West för att bl.a. se honom spela och det var minnesvärt, verkligen! Riktigt bra live, rysningsvarning.

Jag och Calle ska defenitiv åka och se honom. Ser verkligen fram emot det!


laakso - high drama


uppdatering: 7/3

Jag har varit mycket dålig på att skriva nu de senaste dagarna. Men det har varit en del och göra på praktiken. Har varit på konditoriet en vecka, och jag känner mig ganska seg och hoppas få upp lite vad man kallar tempo. Har gjort en del olika mousser, tårtor, tårtbottnar, semlor och bakelser. Men det är roligt, det finns ju så mycket att lära sig.

Imorse vaknade jag tillsammans med min älskling Calle, det är en obeskrivligt underbar känsla! Igår efter jag slutat jobbat, gick vi på stan och fikade. Lagade sen mat tillsammans, spagetti och köttfärsås. Alltid lika roligt att laga mat tillsammans, för att laga till sig själv är ju inte alltid någon höjdare.

Idag ska jag bara ta det lugnt och titta på en bra film med en skål popcorn.

st. vincent - paris is burning


ett ord

Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, som jag gjort de senaste dagarna. Kan förklaras med ett ord, kärlek. Men nu mår jag mycket bättre och känner mig otroligt säker.

RSS 2.0