Pistolen jag siktade med föll ur mina händer

Rubriken vet jag inte varför den blev så. Random ord bara. Jag hatar att jag ska bry mig så mycket om vad andra håller på med. Det här med att de reser och lever livet som bara den, innan de fyllt 25. Jag fyller 22 nu i sommar, och det är ju ingen ålder alls. Men jag kan ändå känna mig stressad.

Önskar bara jag kunde sluta bry mig om vad andra gör och jämföra mig jämt. Jag vill låta bli! Vill bara köra mitt eget race och göra det jag mår bra av.


When we get older

Ibland känner jag för att gråta, bara för att det känns bra. Det känns som att jag släpper ut något som jag inte behöver ha kvar inuti mig, något som bara skaver. Men det är alltid något som skaver, är det inte jobbet, är det utbildning eller vad fan man gör med sitt liv egentligen. Jag vill verkligen hitta något jag älskar och är lycklig som. Något meningsfullt. Man kan nästan bli stressad av att alla pluggar, reser och verkar allmänt lyckliga. Jag vill också känna så.

Jag vill.. Ja nu vill jag verkligen gråta en stund.. Allt det här känner jag på kvällar och nätter. Varför egentligen? Vad är det som är så speciellt just vid den här tiden på dygnet, när det börjar bli sent? Speciellt när det är mörkt ute. Det är som om att jag vågar tänka, för det är ingen som kan se mig i mörkret. Att det skyddar och skrämmer mig på samma gång.


Let your body decide

Det är en underbar låt!

Words,
Come to me so easily
They make me forget what I mean
Seem so very unsound
When I don't want them around


Snart vankas det jobb, men det blir rätt lagom med 5 timmar idag. Puss på er alla!

Morgon

Slösurfade nu lite nu såhär på morgonkvisten. Har inte varit aktiv sen juni 2009, och det är ju ett bra tag sen. Kikade bara för skojs skull på min statisik, blev en aning förvånad när jag såg att jag fortfarande har en hel del besökare. Hade igår hela 18 besökare(!). Vilka är ni?

Vem vet, jag kanske börjar ta upp bloggandet igen om det finns de som vill läsa.


RSS 2.0