Fisk i citronsås med sockerärter
4 portioner
600 g frysta fisktärningar
1 påse creamy citrus fish kyddmix (Santa Maria)
2 dl créme fraiche, 15 %
2 dl vatten
150 g färska sockerärter
1. Vispa samman kryddmix, cré´me fraiche och vatten i en låg, vid panna. Koka upp under ömrörning. Lägg i fisktärningarna. Koka enligt förpackningens anvisningar. Ca. 20-30 minuter.
2. Skölj sockerärterna och koka dem i några minuter i lättsaltat vatten.
3. Servera fisken med ris, sockerärter och bröd.
Recept från http://www.ica.se
600 g frysta fisktärningar
1 påse creamy citrus fish kyddmix (Santa Maria)
2 dl créme fraiche, 15 %
2 dl vatten
150 g färska sockerärter
1. Vispa samman kryddmix, cré´me fraiche och vatten i en låg, vid panna. Koka upp under ömrörning. Lägg i fisktärningarna. Koka enligt förpackningens anvisningar. Ca. 20-30 minuter.
2. Skölj sockerärterna och koka dem i några minuter i lättsaltat vatten.
3. Servera fisken med ris, sockerärter och bröd.
Recept från http://www.ica.se
Kommentarer
Trackback