husliga jag

Nu har jag varit huslig. Jag har dammsugit, tvättat, duschat, bäddat sängen, lagat mat och slängt sopor. Pajen som jag lagade är den absolut godaste köttfärspajen jag vet! Recept ser du nedan. Och nu väntar jag på att min älskade Calle ska anlända tågstationen så jag kan möta upp honom. Sedan ska vi iväg och spela bowling med mina härliga klasskamrater, ska bli roligt.
 

Den goda köttfärspajen

Pajdeg:

50 g kesella (ca ½ dl)

75 g smör

4 dl vetemjöl

2-3 msk vatten


Fyllning:

400 g nötfärs

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

2-3 msk passerade tomater

1 dl vatten

1-2 tsk sambal olek

1 tsk salt

1 tsk vitpeppar

3 ägg

1 dl mellangrädde

2 dl mjölk

1 dl riven ost


1. Blanda ihop kesella, smör, vetemjöl och vattnet till en deg. Tryck sedan ut den i den smörade pajformen. Sätt in i kyl i ca 30 minuter.

2. Sätt ugnen på 200 grader.

3. Fräs löken och nötfärsen till en grynig massa. Tillsätt sedan de passerade tomaterna, vattnet, salt, peppar och sambal olek. Låt fräsa några minuter.

4. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk.

5. Grädda pajskalet i 10 minuter. Lägg sedan i köttfärsröran och häll över äggblandningen. Strö över osten.

6. Grädda pajen i 30 - 40 minuter.


kate och leonardo i ny film

" I Connecticut under mitten av 50-talet lever April och Frank Wheeler som är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en trevlig förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas utlopp för sina mer konstnärliga sidor." (källa: www.sf.se)

Äntligen! En film som jag vill gå och se. Filmen är regisserad av Sam Mendes, som också regisserat American Beauty. Kate Winslet och Leonardo DiCaprio är nu återförenade i filmen Revolutionary Road. Båda två har gjort många bra filmer under årens lopp. Men det ska bli riktigt kul att få se dem tillsammans igen. Jag tror detta kommer bli riktigt bra på vita duken.  

Bilden är hämtad från: http://accidentalsexiness.files.wordpress.com/2008/09/revroad.jpg

många kakor

Idag bakades det en massa olika kakor. Jag fick ihop kolasnittar, hallongrottor, drömmar, havrekakor, chokladcigaretter, strasskakor, chokladmaränger, en sockerkaka och en tigersockerkaka. Är nöjd med dagen, även om den varit hektisk. Kändes skönt att man hade gjort upp alla småkakor dagen innan, så det bara var till att baka av idag. Var underbart att  komma hem och lägga sig ner i sängen och somna till. Ikväll ska jag tvätta och träna yoga.



haha

Tåget mellan Hallsberg och Kumla:
En tjej ~18 berättar för sina vänner om flygplansolyckan i USA där alla överlevde. Hon berättar att det var änder som flög in i motorn.
Tjej 2: Hur kunde de flyga ikapp planet?

sweet nostalgia, just can't get enough

Hittade den här boken på http://www.adlibris.com/. Det är en måste-ha-bok. Allt från 60-90 talet. Att minnas och önska att man vart där, men bli lyrisk över det man har växt upp med ser jag fram emot när den landar i postlådan. Jag kan aldrig få nog av att se tillbaka och tänka på hur skönt det var att vara liten, att ha sin tamagotchi och lyssna på Spice Girls. Vilken trygg värld.
Bilden är hämtad från:
http://www.missjuniversum.se/images/IMG_2106.jpg

coffe with a friend

Var och tog ett par koppar kaffe (några för mycket, så man skulle kunna sova) med min vän Sebastian. Det var roligt, det blev mest nostalgisnack. Även om vi har träffats tre gånger är det alltid lika roligt att prata med honom, har man väl börjat komma igång att prata finns det inget slut på samtalet.

Jag borde ägna mer tid åt att träffa mina vänner, de få underbara jag har. För att bara sitta med en vän på ett fik i en timme med varsin kopp kaffe ger så himla mycket. Man behöver inte ge varandra en hel dag, det räcker med en timme. Man mår hundra gånger bättre efter det.


post


stars - ageless beauty

Den första låten jag hörde med dem och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.


inte nöjd, men det var en givande dag

Fick idag i uppgift att göra:
en sorts bakelser,
tre marsipan figurer,
två chokladrör,
en chokladplatta,
en ganache (chokladfyllning m.smak),
och en marsipandekor med namn.


Jag hann med att göra allt, men det blev ganska stressigt i slutet så jag kände mig inte så nöjd med det jag gjorde. Men nog lärde jag mig en hel del på det. Fick sedan enskild bedömning på det man hade gjort och vad man ska tänka på när man gör det nästa gång, mycket givande.



En bakelse med vanilj och choklad sedan en chokladbotten och en hallonpure i mitten, mums!

can't stop swinging in the summerglow

Låten tar mig tillbaka till sommaren 2008. Min första festival tillsammans med min älskade pojkvän. Platsen var Slottskogen, Göteborg och festivalen var Way Out West. Vi står med den varma solen i ögonen, dricker varsin kall cider och lyssnar på Okkervil River som spelar i bakgrunden. Jag känner hur hela kroppen vill börja dansa, det rycker i fötterna som inte vill stå still och höfterna som svänger i takt med trummorna. Vilken härlig känsla!


Okkervil River med låten "For Real".

en massa mat

Idag var det avslutning på vår kurs cafebrunch. Vi lagade en massa olika rätter, såsom, lasagner, soppor, sallader, pajer och lite efterrätter som var bl.a. pannkakor med chokladsås. Det var bjudning på skolan, så de som kom fick komma och äta. Mätt blev man verkligen! För mätt, som man oftast blir när det är buffé. Kom precis in efter en långrunda, kände att det behövdes. Och när jag var ute märkte jag att det började snöregna..


En smörgåstårta med bl.a. ansjovis som jag fick dekorera.


All mat som det bjöds på. Muuums!

lars winnerbäck - kom ihåg mig

Sitter vid pappas dator och upptäckte en musiker jag nästan glömt. Lars Winnerbäck, vilken bra musik. Här är en av mina favoritlåtar.


tingsryd

Emily blev sjuk igår. Jättesynd, men vi skulle ses en annan helg. Åkte hem till Tingsryd med bussen. Calle älsklingen kommer hit idag, sen ska jag ta tåget från Emmaboda ikväll.

växjö idag

Tar tåget 9.50 till Växjö för att fika och umgås med Emily. Ska bli jättekul, har inte setts sen vi tog studenten!

yelle - je veux te voir


de luktar bränt..

Jag har gjort det, igen! Bränt. Och idag var det popcornen i micron som det rök om och var kolsvarta. Som tur var hade jag innan begett mig till ICA i det blåsiga vädret och kommit hem med ett paket popcorn, för jag känner mig själv. Jag kan vara duktigt på att bränna saker. Ikväll blir det film, Kill Bill är planerad än så länge.

europas finaste skola

Idag kom Delicato hit och pratade. De berättade lite om företaget och historian. Och sen om resan vi kommer göra ner till Schweiz den 26/5. Vi ska åka och titta på Europas finaste bagar- och konditorskola som ligger i Luzern, Schweiz. Och Delicato bjuder oss på flyg och vistelsen där nere, jättekul! Och ska få vara med och baka i två dagar. Ska bli jättespännande.


Vi fick även smaka på lite kakor som de hade med sig. Deras berömda chokladboll, en caffe-latte kaka och en melodifestivalkaka med ätbart glitter på. Mycket gott!


björk - bachelorette


"bränna-allt-i-ugnen-dagen"

Ja. idag var det verkligen så. Ingenting gick som jag ville och jag känner mig stressad inför gesällen som närmar sig. Har knappt hittat några bra recept alls. Och det är bara sex hela dagar kvar då vi har chans att träna på allt, plus några extra kortare dagar. Alla frågor som snurrar runt i huvudet måste jag reda ut. Hur ska jag få boucheerna resa sig? Vad sjutton ska jag göra? Vad ska jag göra för specialarbete? Choklad, marsipan, socker, skådebröd, krokan? Vad är jag bra på?

Och nu behöver jag plugga, plugga, plugga. Har ett prov i entrepenörskap på måndag, och jag kan inte riktigt förstå mig på det.


hellre suduko än budgeträkning

Jag borde sitta och plugga mer på provet och räkna budgeträkningar. Men det är ju inte så roligt, vill hellre kämpa med att göra sudukos, än att räkna. Fast om jag inte klarar provet, går det att göra om. Men jag ska försöka läsa och lära mig det tills på måndag.

barack obama - the 44th president of america

Han är makalös. Vilken talare och vilka underbara visioner han har. Han har många förhoppningar att bära på sina axlar, och jag tror inte att varenda en kommer bli nöjd. Det går inte att göra alla nöjda. Men han står för något bra, han tror på något, han har ett mål och det är så viktigt för att lyckas. Som när han i talet ungefär säger att nu står sonen, till den svarte som inte fick sitta på bussen för en lång tid sen.

Att han är den första svarte presidenten i USA's historia kommer devenitivt sätta sina spår. Han kommer beröra människor runt om i världen, ge dem hopp! Jag har inte följt Obamas väg till presidentposten, inte ens valkampanjen har jag varit intresserad av.

Men när jag lyssnade på honom på nyheterna imorse, förstod jag, att det här är något stort. Riktigt stort. Och det kommer förändra världen.


funderingar över gesällen

Just nu sitter jag i skolan. Förbereder inför imorgon då jag kommer göra danskt rågbröd, källarfranska och de envisa boucheerna som aldrig vill resa sig.

Har mycket i huvudet nu, och det mesta går kring gesällen som jag kommer att ge mig in på. Vilka recept ska jag ta, är de tillräckligt bra, hur, varför? Det är många frågor i skallen jag måste rensa bort och får klara, så jag vet vad som gäller.

Snart går vi ut på praktik också, det ska bli roligt. Kommer att vara här i Kristianstad på Duvanders i sex veckor.

albert einstein

http://speakingoffaith.publicradio.org/programs/einsteinsethics/images/einstein-pressconference1950.jpg
Bilden är hämtad från:
http://speakingoffaith.publicradio.org/programs/einsteinsethics/
images/einstein-pressconference1950.jpg

lennart sand visar hur man gör is-skulpturer

Lennart Sand hälsade på och visade oss hur man gör olika is-skulpturer. Han berättade att han gjort allt möjligt, från bardiskar till segelbåtar. Han visade oss olika redskap och hur man använder dem. Riktigt proffsig! Det var väldigt roligt. Sen fick också göra varsin figur själva.



Ett isblock i rent kranvatten, men som vid tillverkningen fryser nedifrån och upp. Ett sådant här block kostar 1 100:-.




En svan är på väg att ta form.


För att få de linjerna, använder han sig av en slags borr.


Klart!


Sedan fick vi i uppgift, att varje grupp skulle göra en figur från en egen skiss. Vi i gruppen valde att tillsammans göra en delfin som vi döpte till "Filippa".

supergey

Tvättmaskinen dånar.

Klockan är halv tio, det är kväll.

Jag vill sova.

Och såklart blandar jag vitt och svart,

även om jag påminnt mig själv att inte.

Har tänkt på sängen för länge nu.


air - kelly watch the stars


roy lichtenstein

http://www.leninimports.com/roy_lichtenstein_gallery_4.jpg
Jag kommer skaffa mig Roy Lichtenstein verk och dekorera mina tomma, vita väggar med.
Bilden är hämtad från:
http://www.leninimports.com/roy_lichtenstein_gallery_4.jpg

musical discoveries of year 2008


re:runs

plugga, äta, plugga, träna, duscha, tvätta, tvätta, äta, plugga, sova.

marmelad och scones

Idag gjorde vi marmelader och till det åt vi mumsiga scones.


Apelsinmarmelad med whisky och muscovadosocker.


Citron och limemarmelad.


Nybakta scones med russin.

surprises of the day

1. Jag höll på att halka, det var blixthalt ute ska ni veta
2. Bussbiljetten hade skjutit i höjden med 10:-
3. Jag ramlade när jag gick av bussen.
4. Hittade nylagd fågelskit på cykelsadeln när jag kom tillbaka till Kristianstad.

sms

Älsklingen skriver:
"Du är så vacker. Och snart ses vi. Bara en natt i ensamhet till. Jag älskar
dig och jag saknar dig så mycket. Du är allt jag tänker på just nu <3"

oasis - wonderwall


hemma

Idag är jag hemma från skolan. Jag vaknade med huvudvärk och mådde inget vidare.


en onsdag

Tog mig en sovmorgon. Gick ner till skolan, förberedde inför imorgon men jag kände mig inte pepp alls. Gjorde en vaniljkräm. Fast nästa vecka ska vi göra issklupturer, spännande! Har precis kommit hem efter en lång promenad. Det är jätteskönt att komma ut och bara gå och inte tänka på någonting.


muse - plug in baby


finbesök av konditormästare

Idag fick vi besök av Tony Olsson, som är bland Sveriges duktigaste konditorer. Fick oändligt mycket tips, tix och tankeställare som jag verkligen kan dra nytta av.


Jag lärde mig otroligt mycket, att man måste vara öppen och tänka lite annorlunda men heller inte krånga till det. Vi arbetade idag med äkta choklad och av det skulle vi göra lite praliner och tårtor. Pralinerna vi gjorde var lakritstoffe, limekulor, chokladpralin med havsalt och en pralin med marmelad och krämig chokladfyllning.


Såhär ser praliner ut när de är fyllda, det som fattas nu är bara botten. Den gör man genom att bara stryka över med choklad så att det täcks.


Här är en färdig pralin med svartvinbärsgele och chokladganache. Ganache är en krämig blanding av grädde och choklad.


En limekula, och den är rullad i limesocker. Det gör man enklast genom att riva bort skalet och blanda med strösocker.



En bakelse med krämig chokladmousse och en kallrörd mangokompott gjord på färsk mango.


Chokladtårta med chokladbotten, vaniljpannacotta, krispig mandelchoklad och en mörk chokladmousse.


Min favorit! Det är en kladdig chokladbotten, hallopuré och en luftigt härlig mjölkchokladmousse.

haha, hey baberiba!


bakad potatis

Idag gjorde vi olika röror, såser och tillbehör till bakad potatis. Jag gjorde en laxröra och sen en skagenröra. Det var mycket, mycket gott! Man blir alltid för mycket mätt att det gör ont i magen, men det gör inget, för det är ju så gott. Tyvärr fick jag inte med mig kameran, så här är en bild jag tycker om istället.


Snart kommer vi bjuda på en brunch i skolan. Där kommer vi att laga lite olika rätter som vi har provat under kursens gång. Ska bli spännande och roligt.

Imorgon i skolan kommer det komma en föreläsare, jag kom tyvärr inte ihåg hans namn. Men han ska vara en väldigt duktig konditor som vi ska baka med, och då kommer jag ha kameran framme. Så se fram emot utsökt goda bilder imorgon.

Bilden är hämtad från: http://rencii.deviantart.com/art/potatoes-98308437

lite mindre att fixa

Idag har jag fixat en hel del som behövt göras. Känns skönt.

du betyder så mycket för mig älskling

Det är så jobbigt att vara utan dig älskling. Jag vill bara få vara i din famn, se dig le, få dig skratta och bara vara med dig. För du betyder så mycket för mig, det känns som om vi inte träffats på flera veckor, men det har gått fem dagar sen det var du och jag.

Nu är det en massa telefonsamtal, och det smärtar också. Att höra dig, men inte se eller känna dig gör ont. Det är meningen att du och jag ska vara med varandra, du-jag. Att krypa ner ensam i en kall, stor säng är så obehagligt. Din närhet gör mig trygg och varm, längtar så mycket efter dig. Morgnarna är tomma och meningslösa, jag vill sitta i ditt knä och äta frukost eller ge dig frukost på sängen. Och ligga kvar i sängen på morgnarna och bara mysa in mig i din famn och lyssna på dina hjärtslag, känna att du är med mig.

Fan, jag vill åka till dig nu! Jag orkar inte vara borta från dig såhär länge, jag behöver dig. Det kommer gå fem långa och tomma dagar till innan vi håller om varandra igen. Jag älskar dig så mycket.

björk - it's oh so quiet


god frukostkick


fakta

Sen jag flyttade ner hit till Kristianstad för ett halvår sen har jag skaffat mig 14 filmer. Och de senaste tillskotten är "The Aviator"  och "O brother, where art thou?". Dessa kommer jag titta på ikväll, tillsammans med en stor skål med popcorn.


tlc - no scrubs

Var en av de första singlarna som jag köpte när jag var runt 10.

mindre tid vid datorn

Har haft lite annat för mig. Kom hem från en lång promenad. Det blir inte tråkig om man har något intressant program från P3 laddat i mp3:n, tiden går så fort. Mindre tid vid datorn gör mig inget, det är bara skönt att stänga av den och göra lite annat.


morgon

En skön lördagmorgon. Jag har ätit en god frukost, precis kommit ut ur duschen och lyssnar på Muse. Ska ner en runda i Kristianstad centrum för att kika efter lite grejer.

mew - like paper cuts


re:discover of mew

Har nyss återupptäckt Mew. Och på http://www.mewsite.com/ läste jag att  de snart släpper nytt album. Underbart! Hoppas det blir turné sen, jag skulle verkligen vilja se dem.


Bilden är hämtad från:
http://www.evanburton.com/imghosting/MEW.jpg

idag: yoga

Imorgon: Trängingsvärk


bröllopstårtan klar

Tårtan som i botten är gjord av frigolit, är klädd med pastilage som liknar marsipan. Sedan har den dekorerats med vit kristyr. Jag har gjort rosor och blad av en sockermassa. De har satts i ståltråd för att lättare kunna böja dessa när man sedan gör buketter.





Idag har dessa stelnat och är stenhårda, de målades idag med pulverfärg. Sedan sattes alla dessa rosor och blad ihop med hjälp av en grön tejp. Sedan lade vi de klara buketterna på tårtan och satte fast dem med kristyr.


the plan - the wind starts blowing


frusna öron

Tog mig en lång och härlig promenad ute i blåsten alldeles nyss. En hel timme med vinden i ryggen, vinden rakt in i öronen, under mössan och rakt mot mig. Bortsett från att kinderna var bortdomnade och öronen var som isbitar var det skönt att ha händerna i de varma fickorna. Under promenaden lyssnade jag på ett program från P3 som heter Verkligen, i det avsnittet befann de sig på Arlanda och folk gifte sig, bråkade, smugglade knark och väntade på nära och kära. Intressant.

bröllopsrosor

Idag har vi arbetat med något som heter sugarpaste - som är en vit sockermassa. Jag tycker man kan likna det vid ett tuggummi som man har tuggat en liten stund och blir väldigt flexibelt, men som gärna torkar väldigt fort. Så det gäller att ha lite fart i sig. 


Fick lite olika redskap som vi använde för att göra rosorna tunna och ge bladen dess mönster.



Detta är de rosor och blad som jag gjort vilket tog sin lilla stund. Men det var roligt!
Imorgon ska vi måla dessa.

veronica maggio - dumpa mig


det gick bra ändå

Idag var det ingen vanlig dag som jag trodde. Jag tänkte gå till skolan vid 9, men jag ville vara hemma och ta det lugnt en stund i sängen. Så jag promenerade ner till skolan med kameralinsen riktat mot det mesta jag fick syn på. Det tog lite längre tid än vanligt att ta sig till skolan, men det var riktigt skönt ute.


Fick även med mig själv på kort en stund.


Var i skolan vid 11 med huvudvärk och då hade alla andra redan börjat. Tydligen skulle vi öva på spritsning av bröllopstårtor, vilket jag hade missat. Första dagen i skolan och det gick bra, jag hann med att göra klart min tårta. Och imorgon ska vi dekorera med blommor.

vampire weekend - m79

låten får mig att tänka på igår. när det lagades mat med calle och lillebror.

min barndom

Nu är jag tillbaka i Kristianstad igen. Och det känns väl bra. Bara det att jag saknar min underbara familj hemma i lilla Tingsryd.

Pappa skjutsade ner mig nu ikväll och lillebror följde med. De hjälpte mig att sätta upp lite fler tavlor och en taklampa. De åkte för en liten stund sen. Jag saknar de jättemycket. Allt som vi gör och gjort när jag och min lillebror var mindre. Som i helgen när vi var ute med pappa och hade snöbollskrig, det var roligt. Eller när jag och lillebror spelar spel med mamma. Jag vill inte bli äldre, jag vill vara den jag är nu. För jag saknar redan tiden som var då, jag vill inte att den ska försvinna. Jag älskar min barndom.

lagar soppa med älsklingen och bror

Nu lagas det mat! Jag, min älskling och min lillebror har tagit över köket här hos pappa. Vi kommer bjuda honom på en morot- och blomkålssopppa. Det doftar mycket gott och smakar väldigt gott, då jag lagat denna innan.

Receptet:
500 g blomkål
2 morötter (ca 200g)
1 potatis (ca 100g)
1 palsternacka (ca 100g)
1 liten purjolök
10 dl grönsaksbuljong
1 dl  matlagningsgrädde
salt och peppar
1 dl hackad persilja


1. Bryt blomkålen i mindre buketter. Skala rotfrukterna och skär dem och purjolöken i bitar.

2. Koka upp buljongen. Lägg i morötter, palsternacka och potatis och låt det koka n'stan mjukt. Lägg sedan i blomkålen och purjolöken och koka tills allt är mjukt. Mixa soppan med en stavmixer. Rör ner grädden, smaksätt med salt och peppar. Garnera med persilja.

Bilden är hämtad från: http://sarah3318.deviantart.com/art/Zanahorias-83512730

repriser

Vaknade för en stund sen.
Sitter nu och tittar på reprisen av Körslaget. 
Söndag är reprisernas dag. Och det kan vara ganska trevligt om man har tråkigt och inte hunnit se sina favoritprogram under veckan. Och på tal om favoriter så tycker jag Simpsons och Heroes är sktibra serier. South Park kan vara kul, men det är så jävla sjukt.

too much salt on the popped corn

Sitter vid teven och dricker kall Sprite och äter varma popcorn med pappa och brosan. Alldeles nyss poppade jag mer popcorn och skulle salta lite, och man kan säga att det blev lite för salt. Locket på saltkaret ramlade av och en massa salt täckte popcornen, som tyvärr fick åka i soporna. Men som tur är har vi en påse kvar, och den kommer jag hålla mig undan från tills den är saltad och klar



juvelen - hanna


skattkammarplaneten

En mycket bra film. Du borde se den!


Bilden är hämtad från: http://api.ning.com/files/Ee06DdRzscMttQnZ
7LoXtFfOgUO4muzNYYQkMLVAQas_/Treasure_Planet_poster.jpg

DET SNÖAR MASSOR

Jättehärligt! Var ute med pappa och lillebror innan och gick en långpromenad i snön. Det var jätteroligt.



jag har hört

Och när man skriver dagens dag i rubriken måste det vara för att man inte vet vad man ska skriva om. Och det vet jag inte heller. Det känns ingen mening att fortsätta skriva, men ändå gör jag det för att göra det. Jag har hört att jag är duktig på att skriva. Roligt är det också, när man vet vad man ska skriva om.  Jag vill inte bara skriva meningslösa inlägg, men heller inte betydelsefulla jämt och ständigt. Är det några som kan vara intresserade av det jag har att berätta. Lite folk är det som verkar snubbla in på min sida. Nej, nu ska jag väl ta och designa min sida lite grann. För det är ju roligt.

msn-konversation

-.- säger:

tjena linda

-.- säger:

nu har jag glömt vad du heter i efternamn :/ men men

-.- säger:

hur e det med dig nu för tiden? själv e man arbetslös jonatan lever livet på gran canaria och har gjort så sedan september

-.- säger:

emily e arbetslös och oskar likaså

-.- säger:

oli fick jobb på något evenemang i alvesta den här sommarn

-.- säger:

de e ju nice

-.- säger:

sökte jobb på greenpeace

-.- säger:

e rätt full nu, super med mitt ex hoppas du dricker bra du med ;P och inte e så mesig när det ghäller alkohol ;p

-.- säger:

fast, ska man bli berusad rekommenderar jag cannabis

-.- säger:

hasch eller marijuana

-.- säger:

grönt e skönt, brunt e .. inte skönt :b

Belliot säger:

du är rolig du.

-.- säger:

haha

-.- säger:

bengtsson e det ju

-.- säger:

minns jagn u

-.- säger:

:b

-.- säger:

men nu sjka jag återgå

-.- säger:

hej då : D

-.- säger:

pusk

-.- säger:

du har väl facebook

-.- säger:

isf får du bli vä mmed mig


beautiful couple

Vilket fint par. De är verkligen jättefina tillsammans, Johnny Depp och Vanessa Paradis. Jag blir så glad av att titta på dem. De utstrålar något som jag inte kan sätta ord på.
 
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_03/deppParadisG_468x838.jpg

Bilden är hämtad från: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_03/deppParadisG_468x838.jpg


vanessa paradis - joe le taxi

Satt och tittade på VH1 (som lätt är den bästa musikkanalen du kan hitta!) och då kom den här låten upp med en ung Vanessa Paradis från 1988. Låten fastnade direkt, men jag förstår inte ett ord av vad hon sjunger. Men den är lika bra för det.


fredag

Nu har jag kommit hem från min älskling. Det var en fin nyår. Har inte mycket mer och säga än att snart ska jag skaffa mig körkortet.

RSS 2.0